Veioza de sare din Praid 2-3 kg 15W/E14

Veioza de sare din Praid 2-3 kg 15W/E14

- Are efect benefic asupra astmului cronic, bronsitei si tusei

Cod Produs: veioza-sare-praid-2-3kg

Acest produs MOMENTAN NU este disponibil

Folosirea veiozei de sare are efect benefic asupra astmului cronic, bronsita si tuse. Ionizeaza aerul si ingrijeste armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru caile respiratorii. Poate ameliora tulburarile de somn si concetrare. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electrimagnetice(TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv.

Descriere:

Cercetarile si rezultatele stiintifice au dezvaluit ca insusirile biofizice ale lampii au un efect pozitiv asupra starii generale a omului. Consta dintr-o bucata de sare naturale din Praid cu minerale ( NaCl 98.7%, CaSO4 0,1%, MgCl2 0.028%, CaCl2 0,13%, Fe2o3 0.00056%).

Lampa de sare mareste imunitatea organismului. Prin lumina sa creeaza o atmosfera intima si ajuta la relaxare.

Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi. Emanarea ionilor negativi in aer de catre cristalele de sare este favorabila cailor respiratorii.

Are efect benefic asupra astmului cronic, bronsitei si tusei. Ionizeaza aerul si ingrijeste armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru caile respiratorii. Poate ameliora tulburarile de somn si concetrare. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electrimagnetice(TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv.

O alta calitate importanta a lampii de sare este cea higroscopica, de a absorbii umiditatea din incapere. Deasemenea poate fi utilizata eficient si in combateea starii de oboseala sau de stres

Lampile cu sare se pot folosi numai in interior. Trebuie ferite de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda, sau aproate uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Lampa este prelucrata manual si fixata prin suruburi pe un suport de lemn, astfel incat sa poate sustine becul din interior.