Despre Vision International People Group

Vision International People Group este unul dintre liderii mondiali din industria wellness - industria unui stil de viata sanatos. De peste 16 ani Vision International People Group produce produse de sanatate, longevitate, tinerete si frumusete. Compania Vision este reprezentata oficial in mai mult de 20 de tari.

Prepararea produselor Vision

Vision mentine controlul total si supravegherea procesului de creare de produselor sale - de la dezvoltarea de formule si cautarea de ingrediente pentru procesul de fabricatie, ambalare, stocare si livrare a produselor finite. Toate produsele Vision sunt fabricate numai din plante proprii, care respecta cele mai stricte cerinte de control al calitatii – de la alegerea locatiei, ca zona de siguranta ecologica, angajati bine calificati, precum si certificarea instalatiilor, care respecta strict standardele. Una dintre principalele cerinte pentru fabricare este obtinerea certificatului GMP (“Certificat de buna practica”). Certificatul GMP include un set de standarde si reglementari de fabricare a produselor farmaceutice si a unor tipuri de alimente. Standardele GMP permit corespondenta calitatii produsului fata de parametrii dati. Certificat GMP confirma faptul ca produsele au fost fabricate in stricta conformitate cu formula anuntata, conditiile (cu exceptia patrunderii de substante straine in interiorul produselor) si ambalate in functie de necesitati, care garanteaza ca proprietatile toate produsele se pastreaza in perioada de valabilitate. Standardele reprezinta cele mai mici detalii, cum ar fi materiale si echipamente, precum si tipul de ambalare, utilizate in procesul de fabricatie a produselor farmaceutice, chiar si nivelul de umiditate din fabrica. De aceea, GMP reprezinta o garantie a inaltei calitati si sigurante a produselor fabricate. Toate plantele care compun produsele Vision au fost certificate GMP, fara nici o exceptie. In afara de aceasta, aceste plante au obtinut multe alte certificate, ca o dovada in plus a calitatii finale a bunurilor produse.

Calitatea

Proprietatile ecologice ale produselor precum si siguranta lor sunt o prioritate cheie pentru Vision. Bazat pe acest fapt, compania foloseste materii prime exclusiv naturale si sigure ecologic in procesul de productie. Cu aceasta perspectiva, Vision monitorizeaza regulat zonele curate ecologic. Specialistii iau in considerare caracteristicile, cum ar fi prospetimea aerului montan, altitudine deasupra nivelului marii, temperatura medie, umiditatea, radiatiile ultraviolete, orientarea geografica si variatia vitezei vanturilor. Prin urmare, compania a ales 75 dintre cele mai pure ecologic zone de pe glob, care servesc acum ca furnizori principali de materii prime pentru Vision. Ingredientele din plante pentru viitoarele suplimente alimentare sunt recoltate in anumite anotimpuri, atunci cand cantitatea de substante utile este maxima. In scopul de a pastra capacitatile depline ale plantelor, Vision apeleaza la tehnologii inovatoare avansate, cum ar fi metoda de crio-macinare. Aceasta faciliteaza o mai buna asimilare a substantelor active biologic si contribuie la pastrarea proprietatilor sanatoase ale plantelor, In consecinta sporesc impactul benefic al suplimentelor alimentare asupra corpului.

Origini naturale

Toate produsele Vision sunt fabricate numai din plante farmaceutice din productia proprie, care respecta standardele internationale de control al calitatii si sunt supuse celor mai stricte proceduri de control. In special, majoritatea suplimentelor alimentare Vision au fost testate clinic la cele mai importante institute stiintifice, laboratoare si clinici din industrie: Institutul de Nutritie si Cercetare Stiintifica al Academiei ruse de Stiinte Medicale, Centrul de Cercetare al Cancerului N. N. Blokhin din RAMS, Institutul de Cercetare in Obstetrica si Ginecologie din Moscova. Lucrari similare sunt realizate impreuna cu Agentia de Control a Sanatatii Publice din cadrul Ministerului lituanian al Sanatatii si Universitatea de Stiinte Medicale din Lituania. Calitatea produselor Vision "este asigurata de profesionalismul specialistilor nostri, este dovedita in timp si garantata de reactiile pozitive de la mai multi dintre consumatorii si expertii nostrii”. Cel mai important, calitatea produselor Vision este sustinuta la un nivel la fel de ridicat In toate tarile in care este presenta Vision. Produsele Vision au fost recunoscute universal ca produsele ale secolului 21.

Certificarea

Una dintre principalele cerinte pentru procesul de fabricatie a produselor Vision este obtinerea certificatului GMP, care confirma faptul ca produsele au fost fabricate in stricta conformitate cu formula anuntata, ambalate in functie de cerinte, care garanteaza ca proprietatile tuturor produsele se pastreaza in perioada de valabilitate. Standardele reprezinta cele mai mici detalii, cum ar fi materialele si echipamentele folosite, precum si tipul de echipamente utilizate in procesul de fabricatie, chiar si nivelul de umiditate la fabrica. Vision sustine in mod voluntar produsele pentru o certificare suplimentara. In 2012, dupa certificarea voluntara linia Hit Classic a primit distinctia de "Produsul anului".
TopDirector - Sanatate  
Director Web