Junior Hit - vitamine pentru copii

suplimente bioactive junior hit
Vitamine si minerale Complexe de copii au fost create de compania farmaceutica franceza Arkopharma și produse în Irlanda. Ele cuprind un set optim de vitamine importante, elemente macro și micro pentru un corp tot. Aceste complexe conțin toate vitaminele, mineralele și ingrediente din plante, indispensabile pentru buna dezvoltare a copilului.
Complexul de vitamine pentru copii care întăresc imunitatea, sprijină dezvoltarea sistemului musculo-scheletic, dezvoltarea mentală și fizică adecvată. Mai mult decât atât sunt niște vitamine cu un gust perfect, care sunt iubite de orice copil. Rezultatul întrebuințării permanente a vitaminelor Vision pentru copii arată o dezvoltare armonioasă a corpului copilului în toate etapele de creștere.

Project V - JN(Junior Neo)

145 Lei
Transport: 20 Lei
- Livrare: 1 - 3 zile
stoc limitat

Consumul zilnic de vitamine Project V - JN(Junior Neo) imbunatateste tractul gastro-intestinal, imbunatateste pofta de mincare, somn, normalizeaza functionarea sistemului nervos central. Copii care intrebuinteaza Project V - JN(Junior Neo) invata mai bine la scoala, se imbolnavesc mult mai rar.

Cumpara acum Salveaza in Favorite