Livrarea produselor

1.CUM SE EFECTUEAZA LIVRAREA?

Livrarea se efectueaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Deoarece coletele sunt preluate la ora 14:00, comenzile sosite dupa aceasta ora, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

2.EXPEDIATI COLETELE SI PRIN POSTA ROMANA?

Având în vedere natura produselor comercializate, acestea nu vor fi livrate prin Poșta Română, doar prin curier rapid.

3.CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora.
Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.
Recepția produselor reprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună.
Factura atașată constituie contractul de vânzare / cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare. Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești. În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

4.CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul de transport al coletului este de 20 lei pentru orice localitate din Romania unde Urgent Cargus are punct de lucru.

Pentru alte localitati, costul transportului variaza in functie de km aditionali - veti fi anuntat in prealabil de costul transportului suplimentar.