Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.visionminiabc.ro reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste termenii și condițiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site în cele mai bune condiții vă recomandam citirea cu atenție a acestora. MindEKA IT SRL, numit în continuare Comerciantul, își asumă dreptul de a modifica orice informație a site-ului fără o notificare prealabilă.

1. Copyright / Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, simboluri, programe și alte date ) este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi. Acesta este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea datelor mai sus enumerate și utilizarea lor în scop comercial, fără acordul Comerciantului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului pote fi folosit numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Va rugăm să ne semnalați orice încălcare a drepturilor de autor la adresa info@visionminiabc.ro.

2. Produse și servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul www.visionminiabc.ro sunt noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului. În momentul livrării acestora vă oferim factură fiscală, conform legislației în vigoare.
Produsele și serviciile noastre vă sunt oferite în condițiile respectării prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile în limita stocului, din acest motiv Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care unele produse nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

3. Politica prețurilor

Prețurile comunicate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte.
Echipa MindEKA IT SRL depune toate eforturile pentru a vă prezenta corect informațiile din cadrul site-ului, însă din motive tehnice, independente de noi, pot apărea erori în ceea ce priveste afișarea prețurilor. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.
În cazul în care prețul real al produsului este mai mare decât prețul afișat pe site, consultanții nostri vă vor comunica acest lucru în momentul confirmării comenzii. Aceștia sunt îndreptățiți să vă satisfacă solicitarea de a vă livra produsul la prețul afișat, în măsura în care vom putea face acest lucru, precum dumneavoastră aveți deptul de a refuza comanda respectivă. În cazul în care prețul real al unui produs este mai mic decât prețul afișat pe site, iar dumneavoastră ați achitat contravaloarea comenzii în avans, diferența de bani vă va fi returnată într-un termen de maxim 30 de zile de la data primirii produsului

4. Modalități de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Având în vedere natura produselor comercializate, acestea nu vor fi livrate prin Poșta Română. Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat rapid, tarifele fiind cele precizate. Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei de curierat pentru a stabili coordonatele expedierii. Recepția produselor reeprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare/ cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare.
Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.
În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.
Costul transportului este suportat de către cumpărător, acesta fiind : 20 lei pentru comenzile pana 300 lei si gratuit peste 300 lei.

5. Modalități de plată

Pentru plata produselor comandate puteți opta pentru următoarele variante:

  • - Ramburs: plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier;
  • - Plata în avans prin ordin de plata sau virament bancar

6. Drept de retur a produselor

Orice client are dreptul de a notifica în scris Comerciantul că renunță la cumărarea produsului comandat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform art.4 din legea nr. 130/2000. Produsele vor fi returnate în aceeași stare în care au fost livrate/ recepționate. Costurile aferente returului vor fi suportate de către cumpărător, iar Comerciantul va înapoia contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la returnarea produsului.
Produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, șocuri etc nu se pot returna.
Pentru orice solicitare referitoare la aceste aspecte va rugam sa ne contactati la info@visionminiabc.ro.

7. Hosting, Link-uri, Erori de funcționare

Site-ul www.visionminiabc.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora.
Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.visionminiabc.ro. De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

8. Confidențialitate/ Protecția datelor personale

În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege sau cerute de utilizarea serviciului nostru, conform notificării cu numărul 0021018 A.N.S.P.D.C.P. din data 21/09/2017.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C. MindEKA IT S.R.L.

S.C. MindEKA IT S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Regulamentul European 2016/679. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa info@visionminiabc.ro.

La adresa de mail info@visionminiabc.ro, utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către VisionMiniABC.ro, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către VisionMiniABC.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată VisionMiniABC.ro la adresa de mail info@visionminiabc.ro

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către VisionMiniABC.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care VisionMiniABC.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa A.N.S.P.D.C.P. sau instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

9. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt menționate in prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.
Prin utilizarea serviciilor site-ului www.visionminiabc.ro, clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.