EnjoyNT Harpago Gel

Vision EnjoyNT Harpago Gel

- Protecție pentru articulații

Cod Produs: enjoynt-harpago-gel

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră

EnjoyNT Harpago Gel produce un efect calmant, de alinare a durerii și anti-inflamator asupra articulatiilor. Stimuleaza fluxul de sange, imbunatateste metabolismul si circulatia limfei. Ardeiul iute are un efect de încălzire ușoară și proprietăți de regenerare, în timp ce ghiara dracului reduce edemul, atenueaza inflamatia si durerile în articulații și ajută la recâștigarea flexibilitatii lor. Uleiul de arahide din EnjoyNT Harpago Gel este indispensabil pentru restaurarea și buna funcționare a articulațiilor.

Descriere:

Mișcarea înseamnă viață. Când cea mai simpla și obișnuita mișcare este o tortura, aceasta în mod natural complică viața, și în cazurile cele mai grave, chiar face insuportabila.

Potrivit statisticilor, fiecare a treia persoană din lume este afectata cu probleme articulare. Este destul de dificil să se diferențieze un anumit grup de oameni cu acest risc: seniori, a căror articulații se deformeaza cu vârsta, se plâng de dureri, si de mișcări limitate; sportivi de regulă sufera de dureri după traumatisme; si să nu uităm de tineri, precum muncitori cu gulere albe, care își petrec cea mai mare parte din timpul lor în fața calculatorului sau cei care sunt blocate în trafic cu masini.

În afară de terapie generală și exerciții moderate, articulațiile necesita ingrijire aparte și de suport, cum ar fi încălzirea înainte de sarcini fizice, ajutor de remedii naturale pentru a calma durerile, anumite măsuri pentru a preveni complicatii si un regim alimentar special pentru a consolida cartilaginos țesutul.

EnjoyNT Harpago Gel este un produs universal, care este indispensabilă oricărei persoane cui ii pasă de sănătatea articulațiilor. Creat pe baza de extracte de plante naturale, îmbunătățește în mod eficient starea generală, amelioreaza durerea si articulatiile umflate.

Ingrediente:

1 tub de 80ml
Gheara dracului
Ulei de arahide
Extract de ardei iute

Vision EnjoyNT Harpago Gel se recomanda:

  • Cei ce sufera de boli ale articulațiilor, benefic pentru procesele din organism legate de varsta si dupa traume fizice extinse
  • Cei ce prefera stilul de viata activ sau fac sport profesional
  • Cei ce au grijă de sănătatea lor și vor să-si pregătească articulațiile și mușchii pentru sarcini fizice în prealabil și să relaxeze tensiunile de dupa
  • Cei ce urmăresc, în general, decelerare proceselor de îmbătrânire din organism

Se recomandă aplicarea unui strat subțire de EnjoyNT Harpago gel pe piele (în special în zona articulațiilor) 2-3 ori pe zi și masarea usoara pană absorbția totală. De asemenea, este recomandata aplicarea după activitate fizică.

Este produs de Arkopharma BP-28-06511, Carros Cedex, Franta.

Contraindicatii:

  • nu se aplica pe piele iritată sau deteriorata, vene vericoase sau zone mucoase.